Острови Фи Пи

페이지 정보

profile_image
작성자 Wilford
댓글 0건 조회 577회 작성일 24-02-28 10:26

본문

Тази цифра не включва тези, които пристигат с наета моторна лодка или яхта. Phi Phi произвежда около 25 тона (28 къси тона) твърди отпадъци на ден, нараствайки до 40 тона (44 къси тона) през високия сезон и повечето от тези отпадъци напускат остров Phi Phi в океана - необработени; всъщност остров Пи Пи изпуска 83% непречистени отпадъчни води. Всички туристи, пристигащи на острова, плащат такса от 20 бата на кея Ton Sai, за да съдействат за „поддържането на Ko Phi Phi чист". Г-н Pankum Kittithonkun, президент на Административната организация на Ао Нанг (OrBorTor), каза. Лодката изнася около 25 тона боклук от острова дневно, ако времето патая позволява. Ao Nang OrBorTor плаща 600 000 бата на месец за услугата. По време на високия сезон се използва лодка Ao Nang OrBorTor, за да помогне за транспортирането на излишъка от боклук. Допълнително влошаване на проблемите с отпадъците на Phi Phi е канализацията. каза г-н Панкъм. „Те, разбира се, трябва да пречистват собствените си отпадъчни води, преди да ги пуснат в морето, но е възможно просто да включват устройствата, преди служителите да пристигнат, за да ги проверят." Фундаменталният въпрос е, [empty] че бюджетът, разпределен за Ао Нанг и Фи Фи, се основава на регистрираното население, а не на броя на хората, които приемат всяка година, каза г-н Панкум.

gde-kupatsya-v-pattaya.jpg

Живея в Пукет, Тайланд вече почти шест години. През това време се забавлявах много, изследвайки острова. И така, реших, че може да искате да чуете за някои от любимите ми места. Места, за които знаят само местните жители и няколко е часът в патая опитни експати. Някои от тях няма да намерите в нито един пътеводител. Днес ще ви разкажа за някои страхотни ресторанти. Любимият ми тайландски ресторант е Natural (на тайландски: Thammachat) в град Пукет. Екипът на Natural сервира вкусна тайландска храна повече от петскалата на буда в патаядесет години. Ресторантът е разположен в старомодна китайска къща, заобиколена от пълзящи растения и буйни тропически градини - това ви кара да се чувствате сякаш вечеряте насред дъждовната гора - въпреки че сте в сърцето на града. Декорът е доста ексцентричен и включва антични радиоапарати, скалата на буда в патая електрически влакове - дори аквариумите са направени от стари телевизори.

Пукет също е добро „забавление" с многобройните си квартали с барове и разнообразни забавления за възрастни, да не говорим за нивото на градска безопасност, оценено като „добро" от номадите: насилствените престъпления по същество не съществуват и освен случайните джебчийски кражби, чужденците не се притесняват особено за сигурността. Температурата е друг огромен бонус: с изключение на сезона на мусоните, който води до обилни валежи между юли и октомври, има вероятност да бъдете посрещнати с дълги слънчеви часове всеки ден, докато работите в Пукет. В момента температурата е „перфектната" 84,2°F, което прави Пукет идеалната временна база през зимата. Това ни води до нашата трета точка и вероятно най-подходящата досега. Служителите на Пукет искат да останете по-дълго и да не бързате да изследвате слънчевия остров и вместо празни обещания те обявиха онлайн програма за удължаване на визите, насочена към посетители, които желаят да останат в провинцията за повече от 30 дни.

До 1971 г. Флойд придобива три ресторанта в Бристол: Бистрото на Флойд на улица „Принцеса Виктория" в Клифтън, Ресторантът на Флойд на Алма Вейл Роуд и Ресторантът на Кийт Флойд на Чандос Роуд, Редланд. И трите ресторанта имаха финансови проблеми. Флойд продава ресторантите и правата върху името "Floyd's Restaurant" и се премества в южната част на Франция, където отново отваря ресторант в L'Isle-sur-la-Sorgue във Воклюз. След като това отново завърши с финансови проблеми, той се върна във Великобритания. С помощта на заеми от приятели той отваря друг ресторант, отново на Chandos Road. Ресторантът на Chandos Road беше посещаван от актьори и други, свързани с телевизията. Първата готварска книга на Флойд, Храната на Флойд, публикувана преди той да стане телевизионна знаменитост, пътуване патая имаше въведение, написано от Леонард Роситър, звезда от британските телевизионни сериали Rising Damp и The Fall and Rise of Reginald Perrin. Първият опит на Флойд в света на шоубизнеса е като радио готвач в Radio West, независима комерсиална радиостанция в Бристол.



If you have any inquiries about the place and how to use златния буда в патая, you can speak to us at our webpage.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.